ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

τ:       2310 277827 (γραφείο)

κινητό: 6982 28 63 20

email:  marilena_aggeli@hotmail.com

Η Μαριλένα Αγγελή είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο “Health Management”. Μετεκπαιδεύτηκε στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και την Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Έλαβε την βασική εκπαίδευση στο “Mentalization- Based Treatment” από το Anna Freud National Centre For Children and Families. Παρακολούθησε τον διετή εκπαιδευτικό Ψυχαναλυτικό κύκλο καθώς και  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της “Ψυχαναλυτικής παρατήρησης βρέφους” από την Β.Ψ.Ε.

Η συνεχόμενη μαθητεία και η αφοσίωση της στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία είναι το αποτέλεσμα της εμπλοκής της, για περισσότερο από δέκα χρόνια, στην εμπειρία της ψυχανάλυσης, την ψυχαναλυτική σκέψη και πρακτική.

Ψυχοθεραπευτικά αναλαμβάνει ενήλικες, οικογένειες με παιδιά και ζευγάρια, σε συνεδρίες διά ζώσης ή και μέσω Skype.

 

Κλινική εμπειρία απέκτησε ασκούμενη για περίπου έξι χρόνια σε διαφορετικές δημόσιες δομές ψυχικής υγείας, όπως το  γραφείο Σ.Ο.Ψ.Υ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, η Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ" στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το τμήμα ενηλίκων του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

Από το 2012 έως 2019 συντόνισε την ομάδα αυτοβοήθειας για την κατάθλιψη "Ελεύθερη πτώση".

 

Ως ψυχολόγος έχει εργαστεί σε δημόσιες μονάδες ψυχικής υγείας και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, παρέχοντας ψυχολογική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε παιδιά, ενήλικες, και οικογένειες.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια.

  • Grey Facebook Icon
Αγίας Θεοδώρας 1, 54688
Θεσσαλονίκη,
Ελλάδα
psyaggelikampouri@gmail.com
© 2019 by Marilena-Fani Phycotherapy